Monday, 2 November 2015

HARGA BARU PRODUK SAHAJIDAH HAI-O MARKETING (SHOM)

Assalamualaikum & hai everyone ;)

Disebabkan ramai sangat yang bertanya tentang New Price produk keluaran syarikat Sahajidah Hai-o Marketing (SHOM). So kali ni entry dida sertakan New Price List produk keluaran syarikat Sahajidah Hai-o Marketing (SHOM). So uolss semua bole rujuk la price yang terbaru ni ye.

And fyi, actually new price ni dah starting sejak 1/2/2015 dan 1/3/2015 produk keluaran syarikat Sahajidah Hai-o Marketing (SHOM) telah mengalami kenaikan harga. Actually sebelum ni ada customer yang query kenapa awal sangat naikkan harga, ada GST ke?? adahkah disebabkan GST?? Tapi GST berkuatkuasa bulan 4 kenapa awal tahun dah dinaikkan harga?? Fyi, bukan sebab GST ye kawan2. Kenaikan harga produk Sahajidah Hai-o Marketing (SHOM) adalah disebabkan kenaikan kos bahan mentah. Untuk maklumat tambahan, dah 5 tahun produk Sahajidah Hai-o Marketing (SHOM) tidak ada kenaikan harga. Jadi untuk tahun ni harga terpaksa dinaikkan jugak. But dont worry dear, harga still mampu milik. Biasalah kan produk berkualiti, superbrand memang berbaloi.

Disini dida sertakan senaraikan harga baru produk Sahajidah Hai-o Marketing (SHOM) ye. So uolss semua boleh rujuk seperti gambar di bawah ni...  Kalau agak2 uolss x nampak or rasa kabur ke gambar kat bawah ni, uolss boleh click dekat setiap picture dibawah supaya uolss boleh lihat dengan lebih jelas setiap harga barang yang uolss nak beli okay!






BEAUTY 





















Dida harap dengan adanya entry dida ni akan memudahkan uolss untuk rujuk New Price List produk keluaran syarikat Sahajidah Hai-o Marketing (SHOM). Harap2 semua customer dida sedia maklum ye. Kalau ada pape nak tanya, nak tau latest promotion, nak dapat harga diskaun, harga kasih sayang or event nak tahu cara macam mana Dida buat extra income 4 angka sebulan bole PM/SMS/WHATSAPP Dida directly +60192049504 :) 

Sekian sahaja enrty dida kali ni. 

InshaAllah jika umur panjang kitew jumpe lagi di next enrty :)






Lets Healthy, Beauty and Wealthy with me... 


019-2049504
E-mail : idaariff84@gmail.com | FB : Eda Ariff | IG : edaariff

2 comments :

  1. Assalam tuan / puan .sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat..seperti mnyambung rumah.plaster siling,pasang tile,buat porch,wayaring,plumbing,pagar dan autogate,vinyl floor,wallpaper,waterprofing,grill,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bndr sri putra,sepang,nilai,cheras,puchong,semenyi dan kuala lumpur.hubungi sy d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298

    ReplyDelete
  2. Assalam tuan / puan .sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat..seperti mnyambung rumah.plaster siling,pasang tile,buat porch,wayaring,plumbing,pagar dan autogate,vinyl floor,wallpaper,waterprofing,grill,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bndr sri putra,sepang,nilai,cheras,puchong,semenyi dan kuala lumpur.hubungi sy d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...