Premium Beautiful

APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL



Ramai orang bertanya kenapa Premium Beautiful (PB) mahal sangat???

Sampai beribu-ribu...

Corset kat luar berlambak-lambak dan lagi murah berbanding PB...

Tahukah anda Premium Beautiful ni so... so... sooo SPECIAL???


Tahukah anda setiap jahitan PB disulam dengan sejenis batu kristal yang dinamakan TOURMALINE dan ia menghasilkan gelombang Far Infrared Rays Technology (F.I.R). Itulah rahsia yang terdapat pada setiap jahitan PB sekaligus memberi kesan kebaikan kepada si pemakai. Premium Beautiful adalah satu-satunya korset pelangsingan yang mengandungi teknologi FIR sejak 18 tahun dahulu sehingga kini.


Premium Beautiful ini dicipta daripada gabungan pakar-pakar perubatan dari tiga buah negara maju iaitu Amerika Syarikat, Jepun dan Jerman. Premium Beautiful adalah pakaian dalam wanita yang direka khusus untuk pelangsingan dan kesihatan. Korset kesihatan ini adalah jenama NO 1 DI MALAYSIA dan telah diiktiraf sebagai produk Superbrands yang diperbuat daripada bahan yang sangat berkualiti dan selesa dipakai sehinggakan dijamin kualitinya sepanjang hayat. Set ini juga dapat membentuk struktur badan yang cantik dan postur yang seimbang. Ia juga telah membantu beribu-ribu wanita Malaysia tampil langsing, cantik, berkeyakinan dan menjadi lebih sihat!

Ramai yang telah memakai korset Premium Beautiful ini dan merasai kebaikan dari segi peningkatan kesihatan dan kecantikan badan. Kebaikan kesihatan yang diberikan oleh korset ini tidak terhad kepada wanita sahaja. Ia juga sesuai digunakan untuk semua orang termasuklah golongan lelaki dan semua peringkat umur termasuklah bayi.


Korset Premium Beautiful ini didatangkan dengan set yang terdiri daripada 3 bahagian iaitu Long Bra (Coli), Long Girdle (Seluar) dan Waist Nipper (Bengkung).


LONG BRA (COLI BAHAGIAN HADAPAN)



A- "Rawan keluli memori" berfungsi untuk menetap dan menyokong payu dara.

B- Lace "Cup" mempunyai keanjalan supaya dapat mengelakkan payudara dari melimpah keluar. Untuk ibu yang menyusukan bayi, hanya tarik kebawah untuk mengeluarkan isi payudara. Tindakbalas ini mengelak dari payudara jatuh. FIR juga terdapat disini, air susu tidak akan menitis-nitis/berhenti ia akan mengoptimumkan perkilangan air susu tidak berlebih tidak juga berkurang.

C- 2 batang "keluli bermemori" (kiri dan kanan di tulang rusuk) berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan . Badan akan terbentuk menjadi kon shape disini- anda akan kelihatan mantap disini.

D- Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur payu dara. FIR paling banyak disini untuk pembakaran lemak yang maximum keatas perut yang buncit disini.Long Bra (coli), Long Girdle (seluar) dan Waist Nipper (bengkung). Setiap satu bahagian direka untuk memberi kesan kebaikan yang tersendiri tanpa mengurangkan faktor gaya yang cantik dan keselesaan.

Istimewa pada bahagian CUP yang berbentuk “PIRAMID”


  • Menampung payudara supaya tidak jatuh. 
  • Membantu mengembalikan kecerahan dan kesegaran putting payudara. 
  • Cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukan payudara.


LONG BRA (COLI BAHAGIAN BELAKANG)




A- Kedudukan dan bentuk tali yang tidak mudah jatuh (kebanyakkan jenama lain akan gagal disini). Tali ini tidak menganjal bertahun-tahun lamanya. Tidak berbekas seperti anda memakai Bra biasa. Keselesaan sepanjang hari. Tali bra yang boleh diketatkan atau dilonggarkan ikut keselesaan masing-masing.



B- Rekaan bentuk "U" pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menyerlahkan pandangan kurus (lemak akan menjadi tipis disini) dari belakang badan anda, ia juga mempercepatkan pembentukan (shaping) di belakang badan, dan juga menambah kontur bahagian belakang. Lemak yang tebal, ajaibnya akan hilang sebaik sahaja anda memakai scara peraturan disini.



C- Rekaan 3 laras cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai. Bila anda berubah ke cangkuk terakhir-TAHNIAH memang banyak perubahan sudah berlaku keatas anda!



D- Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang, turut mengatasi masalah berbadan besar. Lemak-lemak disini akan mencair dan dibakar tanpa sedar. Jika anda gemuk, anda akan kelihatan ada 'cutting' disini- 5minit 'instant result'. 



bengkung (hadapan)



Waist Nipper
Hadapan

A- Batang keluli memori(Ada 7 tulang kesemuanya) dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk. Tulang-tulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan-keselesaan sepanjang hari. Kesan 'effect' pemakaian kimono pada wanita jepun ini di applikasikan keatas teknologi pembuatan bengkung premium beautiful. ANDA tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang/belakang juga akan LENYAP juga dari badan!

B- Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.

C-Perut menjadi kemas dan rata disini. Amat sesuai juga untuk kaum adam yang 'boroi'. Alamailah sendiri keberkesanannya.

BENGKUNG (belakang)

Belakang
A-Tali ini kegunaannya untuk mengemas dan merampingkan pinggang. Automatik menjadi ramping Cara menggunakannya, tarik nafas sebelum menarik tali tersebut. Badan yang gemuk dan 'flabby' akan . Sesiapa yang tiada pinggang ALAMILAH SENDIRI! Sehingga kini ini belum ada rekod aduan mengatakan tali ini pernah putus. Made in Japan- bukan seperti tali biasa, sangat kukuh buatannya.

long girdle (PANTS) 




LONG GIRDLE (BAHAGIAN HADAPAN)





A - Lubang angin akan memberi kesan selesa yang berpanjangan, mengawal keputihan, fungus dan bau yang tidak menyenangkan. Anda akan sentiasa rasa 'hygenic'.

B - Fabrik paling tebal, bermakna Far Infrared Rays (F.I.R.) paling banyak disini. Ini akan memberi kesan maksimum terhadap pembakaran lemak tebal di perut. Di samping itu, ia akan memberi kesan memampat seterusnya mengemaskan lemak-lemak yang mengelember.

C - Rekaan mampatan dwi-lapisan berfungsi menyelaras lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.

D- Renda eksklusif tahan lasak dan kawasan sekitarnya sangat unik. Ia tidak akan melipat atau menarik ke atas seperti girdle lain. Anda tidak perlu menurunkan kaki girdle dimana ia akan menetap disitu sejak ia dipakai sehinggalah waktu ditanggalkan.

LONG GIRDLE (BAHAGIAN BELAKANG)



A-'Love Shape' nipis untuk membentuk pinggul yang seksi lagi montok dan menaikkan pinggul (uplift).

B-Penggunaan renda yang fleksibel, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.

C-Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.


kenapa perlu memakai KORSET


Seperti mana yang kita tahu korset telah wujud sejak berabad lamanya sebagai kaedah yang terbukti untuk membantu dalam pembentukan badan wanita menjadi lebih menarik dan seksi.

Korset Premium Beautiful yang mengandungi teknologi FIR telah mewujudkan satu tenaga yang lengkap bagi membantu untuk membentuk tubuh badan wanita, membantu mengurangkan & membantu mengekalkan berat badan yang sihat. Di samping itu juga, korset dapat membantu dalam meningkatkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisma tubuh.

ciri-ciri utama korset premium beautiful 


  • Di reka bentuk untuk 70% kesihatan 30% kecantikan
  • Membantu memperbaiki peredaran darah dan metabolisme termasuk pembentukan badan 
  • Didatangi dengan LIFETIME WARRANTY
  • 360 darjah keanjalan 
  • Mengandungi teknologi Far Infrared Rays technology (F.I.R)
  • Disyorkan oleh ACA (American Chiropratic Association)


Contoh penggunaan KORSET PREMIUM BEAUTIFUL


  • Digunakan untuk menggantikan post-delivery/confinement tradisioanl Melayu "Barut"
  • Digunakan untuk pakaian hari perkahwinan
  • Digunakan untuk sakit belakang & slip pelepasan cakera
  • Membantu dengan pesakit cyst / fibroid
  • Digunakan oleh pesakit Asma dan membantu mengurangkan serangan asma
  • Mengurangkan kesan regangan selepas bersalin
  • Meningkatkan dan meningkatkan ketegasan payudara & punggung
  • Digunakan untuk menggantikan post-delivery/confinement tradisioanl Melayu "Barut"




Set PREMIUM BEAUTIFUL bukan pakaian dalam yang biasa. Ia memberi kesan serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, diet, pembedahan atau senaman. Set PREMIUM BEAUTIFUL diperbuat daripada fabrik AKWATEK dan AKWADYNE yang sebati dengan air. Kadar penyerapan peluh dan peredaran udara adalah baik, selesa dan tidak terikat semasa memakainya.



PELABURAN yang baik untuk semua wanita tidak kira usia.

KURUSKAN BADAN TANPA pil, diet, senaman, pembedahan atau suntikan.

Lebih menarik lagi ianya LIFETIME WARRANTY!



Tajuk yang berkaitan 



Lets Healthy, Beauty and Wealthy with me... 

019-2049504
E-mail : idaariff84@gmail.com | FB : Eda Ariff | IG : edaariff





6 comments :

  1. salam. nk tanya.saya ada beli PB.tp dah lama la...tahun 2010 dulu kot..skang ada rosak sikit.cmna yea nk hantar repair?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Puan, time kasih kerana sudi singgah blog dida. Puan Mashitah boleh hantar pada mana2 Stokis Hai-O atau boleh beri pada saya.

      Delete
  2. orang berbadan kurus boleh pakai ke?

    ReplyDelete
  3. Bole Awin. Disini Dida terangkan sedikit sebanyak ye utk Awin.

    Premium Beautiful Bukan Untuk Orang Gemuk Sahaja !! Org kurus pun boleh pakai.

    Siapa Kata Orang Yang Kurus Tak Perlu Pakai Premium Beautiful?

    √ kurus Tak Bermakna Berat Badan Ideal.
    √ kurus Tak Bermakna Sihat Sepenuhnya
    √ kurus Tak Bermakna Cantik

    Pb ni bukan utk kecantikan sahaja tetapi utk kesihatan. PB direka bentuk untuk 30% kecantikan dan 70% kesihatan. Pb ni bukan sahaja membantu untuk dari gemuk ke kurus sahaja tetapi untuk masalah yang dihadapai seperti

    √ Sakit Tulang Belakang (Support Tulang Belakang)
    √ Peranakan Jatuh
    √ Haid tak teratur
    √ Keputihan
    √ Sengugut
    √ Ibu Berpantang/baby jaundice
    √ Mengecutkan Rahim
    √ Mengurangkan stretchmark
    √ Menghilangkan buncit/gelebeh
    √ Melancarkan aliran darah
    √ Sakit belakang/bongkok
    √ Mengurangkan risiko cyst/fibroid
    √ Bantu mengurangkan serangan asma
    √ Migraine
    √ Membentuk/memerbaiki bentuk badan
    √ Membantu kehamilan
    √ Mengurangkan berat badan
    √ Menstabilkan hormone
    √ Memperlahankan pembiakan sel kanser
    √ Kekemasan berpakaian
    √ Memperbaiki postur berdiri dan duduk
    √ Menstabilkan tekanan darah tinggi

    Harap dengan penjelasan yg Dida berikan ni jelas ye utk Awin. Ape² Awin bole contact Dida ye 0192049504.

    ReplyDelete
  4. Bole Awin. Disini Dida terangkan sedikit sebanyak ye utk Awin.

    Premium Beautiful Bukan Untuk Orang Gemuk Sahaja !! Org kurus pun boleh pakai.

    Siapa Kata Orang Yang Kurus Tak Perlu Pakai Premium Beautiful?

    √ kurus Tak Bermakna Berat Badan Ideal.
    √ kurus Tak Bermakna Sihat Sepenuhnya
    √ kurus Tak Bermakna Cantik

    Pb ni bukan utk kecantikan sahaja tetapi utk kesihatan. PB direka bentuk untuk 30% kecantikan dan 70% kesihatan. Pb ni bukan sahaja membantu untuk dari gemuk ke kurus sahaja tetapi untuk masalah yang dihadapai seperti

    √ Sakit Tulang Belakang (Support Tulang Belakang)
    √ Peranakan Jatuh
    √ Haid tak teratur
    √ Keputihan
    √ Sengugut
    √ Ibu Berpantang/baby jaundice
    √ Mengecutkan Rahim
    √ Mengurangkan stretchmark
    √ Menghilangkan buncit/gelebeh
    √ Melancarkan aliran darah
    √ Sakit belakang/bongkok
    √ Mengurangkan risiko cyst/fibroid
    √ Bantu mengurangkan serangan asma
    √ Migraine
    √ Membentuk/memerbaiki bentuk badan
    √ Membantu kehamilan
    √ Mengurangkan berat badan
    √ Menstabilkan hormone
    √ Memperlahankan pembiakan sel kanser
    √ Kekemasan berpakaian
    √ Memperbaiki postur berdiri dan duduk
    √ Menstabilkan tekanan darah tinggi

    Harap dengan penjelasan yg Dida berikan ni jelas ye utk Awin. Ape² Awin bole contact Dida ye 0192049504.

    ReplyDelete
  5. PB memang the best..saya kurus je orang nya tapi saya memang pakai PB ni umur 22 smpai skrg saya dah umur 30..dia memang cantikkn bentuk bdn utk org yg kurus, dr segi kesihatan mmg best, melancarkan haid untuk tmbh kn kesuburan, kurangkan migrain, n rahim cntik je kedudukan dia..x jatuh..alhamdulillah..TQ PB!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...