BVSM


APA ITU BIO VELOCITY SLEEP MATE


BVSM adalah singkatan perkataan Bio Velocity Sleep Mate yang bertindak menjadi pelapik tilam atau selimut adalah satu-satunya kaedah yang mudah dan murah untuk membantu meningkatkan kualiti tidur kita dan menjadikan seisi keluarga mendapat manfaat teknologi cahaya dan tenaga suria secara semulajadi.  Kini semakin ramai produk ini diminati oleh pengguna di Malaysia, Indonesia, Singapura dan Brunei dan merupakan produk jualan panas di pasaran kerana ramai menyedari bahawa dengan gaya hidup semasa, ia adalah amat sukar bagi kita untuk mencapai tidur yang berkualiti. Kurang tidur berkualiti memberi kesan kepada kesihatan fizikal dan mental kita. Ia adalah sangat biasa pada masa kini untuk mendengar berita daripada orang dewasa terutamanya budak-budak muda sekarang yang menghidap serangan jantung dan pelbagai penyakit membawa maut yang lain. Ini adalah antara kesan-kesan yang membawa gaya hidup yang tidak sihat dan tidak mencapai tidur yang berkualiti biasa.

BVSM diasaskan oleh seorang professor dari Russia bernama Professor Dr. Edward dengan melakukan kajian selama 20 tahun di dalam menjadikan ia sebuah realiti bagaimana TENAGA SURIA waktu Dhuha atau jam 8:00 - 10:00 pagi waktu Malaysia boleh disimpan dan dimanfaatkan untuk kemudahan kesihatan walaupun di luar waktu tersebut.


BVSM adalah merupakan IDEA teknologi hijau dengan tiada kesan sampingan seperti radiasi, di mana terdapat banyak peralatan kesihatan berasaskan elektrik yang dipasarkan mengalama masalah tersebut. Kajian Professor Dr. Edward ini merangkumi 3 perkara utama:

1.  Kajian tentang Tenaga Dhuha untuk merawat Demam Kuning (Bayi dijemur pada waktu 8:00 -10:00 pagi)
2.    Kajian Bangsa China dengan Taichi - Waktu 8:00 - 10:00 pagi.
3.    Kajian tahap kerajinan Bangsa Jepun apabila mengadakan aktiviti luar waktu 8:00 - 10:00 pagi.

Hasil penelitian daripada kajian tersebut, Professor mendapati hanya garam laut dalam sahaja boleh memberikan kesan yang serupa dan akhirnya dengan kemudahan sains & teknologi penghasilan BVSM dihasilkan melalui proses suntikan garam secara saintifik kepada BVSM. Kini, BVSM bertindak sebagai pembekal gelombang tenaga kepada pemakai.

BVSM boleh memberikan kesan terpantas kepada pengguna dengan hanya 10 saat ia mampu memberikan kesan kepada pengguna. Ujian tenaga yang dinamakan EST adalah satu contoh ujian yang paling pantas dalam masa 10 saat boleh membantu menyeimbangkan tenaga dan berat tubuh badan manusia.

Secara sintifiknya, BVSM telah melalui ujian makmal GDV untuk membuktikan dimana BVSM berjaya meningkatkan tenaga dalaman pengguna kepada 116% dan merupakan perkara asas paling penting dan satu-satunya teknologi yang tidak perlu dimakan atau menggunakan elektrik dan berjaya hanya dengan sentuhan gelombang kepada pengguna.

FAKTOR MEMPENGARUHI KESIHATAN
APA ITU TIDUR YANG BERKUALITI
Manusia telah menghabiskan 1/3 daripada masa mereka dalam tidur; oleh itu, tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk kesejahteraan kita. Ia adalah penting untuk kesihatan fizikal dan mental, dan untuk mengoptimakan fungsi-fungsi harian kita. Apakah itu tidur yang berkualiti? Tidur yang berkualiti bermakna mempunyai jangka masa rehat yang cukup serta mendalam yang membolehkan seseorang sedar selepas membangun dan segar selepas membangun dan segar sepanjang hari. 

Berapa ramai daripada kita mengalami kekurangan tidur disebabkan oleh tekanan di tempat kerja, tekanan dengan tanggungjawab keluarga , tekanan dengan kesesakan lalu lintas setiap hari ? Bottom- line adalah , kehidupan seharian kita penuh dengan tekanan, pencemaran dan radiasi. Faktor-faktor ini tidak sihat sebenarnya memberi kesan kepada kita dengan cara yang boleh membawa kepada pelbagai penyakit. Sakit migrain, gastrik , Tekanan Darah Tinggi , senggugut, Sista , Kanser, Kemurungan , Diabetes , Masalah Jantung, Insomnia, Strok, Gout , otot hanya untuk menamakan beberapa adalah penyakit biasa di dunia hari ini. Tanpa tidur yang berkualiti , penyakit-penyakit ini mungkin membawa kepada masalah lebih buruk lagi.

Semasa badan kita rehat, semua sel badan akan diperbaharui dan dibebaskan, kerja-kerja pembaikan ke atas kecederaan dan penyakit-penyakit akan dijalankan; aktiviti-aktiviti otak kita yang mengawal emosi, proses pembuat keputusan dan interaksi sosial dihentikan, membolehkan kita mengekalkan emosi dan fungsi-fungsi sosial yang optima semasa kita membangun. Tidur juga menguatkan minda dan kesedaran, membolehkan kita berasa bertenaga dan lebih berjaga secara fizikal. Ia juga meningkatkan daya ingatan dan keupayaan belajar; mengurangkan tekanan, rasa kebimbangan dan kerisauan. Tidur yang berkualiti menjaga kesihatan hati kita dan mengurangkan risiko kemurungan.

KEISTIMEWAAN BVSM


EKSPERIMEN BV SLEEP MATE


Ujian klinikal menunjukkan bahawa terdapat peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BV Sleep Mate

i) Eksperimen Ke Atas Manusia
ii) Eksperimen Ke Atas Air Pili


iii) Eksperimen Ke Atas Tumbuhan

LAPORAN KAJIAN BVSM


SAIZ BVSM
CARA PENJAGAAN

TESTIMONI PENGGUNA

JOM DAPATKAN TIDUR YANG BERKUALITI...

"BIO VELOCITY SLEEP MATE"

MENYEMPURNAKAN TIDUR ANDA. 


BVSM is now on promotion!!

So what are you waiting for? Place your orders right now.


Link Topik Lain

For more info, buzz me at 019-2049504

idaariff84@gmail.com 

Lets Healthy, Beauty and Wealthy with me... 

019-2049504
E-mail : idaariff84@gmail.com | FB : Eda Ariff | IG : edaariff

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...