Wednesday, 3 February 2016

Bio Ever Plus mengHANGATkan Hubungan Intim Suami Isteri






Assalamualaikum uolss,

Apa kabar semua? Dida harap uolss semua sihat2 belaka. 

Okay hari ni dida nak berkongsi dengan uolss tentang produk baru iaitu Krim Bio Ever Plus. Krim ni di upgrade dimana kalau uolss semua tahu ia dari krim Bio Ever yang sebelum ni. 

Jom dida terangkan skit tentang Krim Bio Ever Plus

Antara Kelebihan ‪#‎BioEverPlus:-

berfungsi ala ala  "BOTOX" untuk seri wajah,
berfungsi sebagai "ANTISEPTIK" untuk luka,
berfungsi seperti "FISIOTERAPI" untuk saraf,
berfungsi macam ala ala  "VIAGRA" untuk sang suami,
berfungsi macam "MANJAKANI" untuk isteri yang manja,

Untuk kakak adik:
✔cream ni cream awet muda. Kulit tegang lagi anjal gteww!!. 

Untuk makcik pakcik:
✔elok sapu bila lenguh-lenguh. Sekejap je dah ok. 

Untuk anak-anak:
✔bila selsema, batuk, asma; sapu sikit je. In Sha Allah ok

Untuk yang ekzema:
✔sila lah sapu juga ye...

Untuk Cik Abang:
✔boleh juga guna cream ni kalau kena angin pasang
✔Mati puncuk pun bole
✔Hubungan Intim

Dan banyak lagi kegunanya tau!

Selain itu BIO EVER PLUS juga dapat membantu anda yang menghadapi masalah yang sama seperti:

1. Masalah saraf pesakit STROK
Pulih dengan cepat selepas massage menggunakan Krim BIO EVER PLUS. Molekul krim yang halus, lebih kecil daripada molekul air, membolehkan krim diserap ke dalam kulit dan terus ke bahagian saraf, Mengembangkan dan mengaktifkan semula saraf-saraf yg dah tersumbat, saraf lemah atau saraf yang terlalu sempit.

2. Membantu pesakit ASTHMA (alternative)
Asma terjadi disebabkn saluran pernafasan semakin sempit, sapu dari bahu ke bawah dada yang sememangnya menyerap dengan pantas melegakan otot & saraf, membantu otot relax & membuka semula saluran pernafasan.

3. MengHANGATkan hubungan intim suami isteri
Seperti yang kita tahu zaman sekarang ni, suami isteri bekerja dan masing-masing pulang kepenatan. KRIM Bio Ever Plus ni boleh membantu pasangan menaikkan syawat a.k.a mood keinginan untuk bersama, bagi perempuan ibarat malam anda seperti "malam pertama". Bagi sang suami ibarat kepuasan berganda. Hahaha... Ye la kadang2 bila husband minta isteri malas nk layan la sebab terlalu penat. So bagi wanita yang berstatus isteri boleh la sapu di tempat sepatutnya. Macam tu jugak dengan sang suami. Bagi bab ni dida kurang skit la nak citew. Tapi sape yang dah gune dorg akan tau kehebatan Krim Bio Ever Plus ni. Ahaksss...

4. Suami EXTRA & GAGAH PERKASA... Opsssss!!! sORRY... 
Sapu di pangkal peha kiri kanan & "senjatanya". Lepas beberapa minit siap sedia untuk kebahagiaan & kepuasan berganda. 


TAMBAH KEMANISAN & KELAINAN SEKALI SEKALA,
TAMBAH KEPUASAN DI HATI SUAMI,
TAMBAH SENYUMAN MANIS DI WAJAH ISTERI,
TAMBAH KEBAHAGIAN DALAM RUMAHTANGGA,
EXTRA LONG, EXTRA SIZE, EXTRA TIME.


 SEX : Lelaki – Sapu dan urutkan terus ke alat sulit 30 minit sebelum bersama, sapu di bahagian pinggang – untuk tahan lama, di bahagian ari-ari juga di bahagian dalam paha. 

 Kesan : memanjangkan, membesar dan tahan lama.

5. Membantu membangkitkan ghairah isteri yang selalu kepenatan
Kadang2 bila nak bersama isteri xde mood, kepenatan akibat seharian bekerja dengan kerja di office yang bertimbun-timbun setiap hari, sambung pulak urusan rumahtangga ditambah pula dengan menguruskan anak2 & kerja rumah yang tak pernah habis. Mood semakin hilang, lena tidak lagi senada & seirama. But don't worry Bio Ever Plus membantu menyelesaikan masalah anda. Sapu je KRIM Bio Ever Plus di pangkal peha kiri kanan (dibahagian dalam peha ye) & bahagian ari-ari (peranakan) dapat mengetatkn otot vagina, mood berganda, sedia berdansa. 

 SEX:Wanita - Sapu di bahagian ari-ari dan bahagian dalam paha – memantap, mengetat dan menjadikan isteri sensitif. 

 Kesan : membersih dan menguatkan rahim, memantap, mengetat dan menjadikan isteri lebih sensiti.  Sapu tiap-tiap hari selepas mandi 2 kali sehari

6. Membantu pesakit lelaki diabetes yang hilang kejantanannya
Hanya sapu pangkal peha kiri kanan & senjata nya, dalam beberapa minit mengubah segalanya. Otot jadi tegang, mood & semangat extra.




Rutin
Asid Klorogenik & Polifenol
• Vitamin P (bioflavonoid) - menstabil & meningkatkan penyerapan Vit C
• Antoksida dan anti -penuaan efekif
• Antoksida kuat - menyingkirkan radikal bebas & melindungi DNA.
• Anti radang - membantu mencegah penyakit kronik
• Menguatkan kapilari darah dan urat varikos terutamanya pada bahagian kaki.












CARA KEGUNAAN

Urut dalam gerakan berpusing sehingga diserap sepenuhnya pada bahagian berikut: 


Sakit kepala / Migrain - Belakang telinga (bahagian yang keras) dan tengkuk.

 Meningkatkan kecergasan otak / IQ - Tengkuk & belakang badan.

 Rambut gugur / botak / beruban - Akar rambut / kulit kepala.

 Sakit mata / katarak / berselaput / rabun - Sekeliling mata

 Resdung / selsema - Sekitar hidung dan leher

 Asma / Tidur berdengkur - Sekitar hidung, leher & dada

 Jerawat / jeragat - Sekitar leher

 Penegangan muka - Sekitar leher

 Sakit gigi / gusi / mata ikan - Tempat yang sakit & bahagian luar (pipi)

 Berhenti merokok - Leher & dada

 Tiroid / sakit tekak - Leher

 Batuk - Leher & dada

 Sakit jantung / dada / darah tinggi - Dada & belakang badan

 Kencing manis - Kawasan "pankreas" (antara perut & dada). Jika telah luka / busuk / hampir dipotong, sapu di sekeliling kawasan tersebut.

 Memantap dan menegangkan payudara –sapu disekitar payudara

 Menegangkan kulit muka, mencerahkan eye bag, mengurangkan garis kedut, mengurangkan lendut muka dan menaikkan cheek bone – lengan, seluruh leher.

 SEX : Lelaki – Sapu dan urutkan terus ke alat sulit 30 minit sebelum bersama, sapu di bahagian pinggang – tahan lama, di bahagian ari-ari juga di bahagian dalam paha.

 SEX:Wanita - Sapu di bahagian ari-ari dan bahagian dalam paha – memantap, mengetat dan menjadikan isteri sensitif.



Ini packaging terbaru Bio Ever iaitu Bio Ever Plus

Mesti uolss tertanya2 ape perbezaannya krim sebelum ni dan yang baru ni. Betul tak?

Perbezaan Krim Bio Ever & Bio Ever Plus ni sama dan tak jauh beza pun. Cume resultnye lebih cepat dan pantas berbanding krim dulu. Dulu jika nak dapat result maybe take time diantara 10-15 minit sahaja. Tapi untuk Krim Bio Ever Plus ni, pakai je terus akan nampak result dan perubahan seperti testimoni di bawah ni

[PENANGAN KRIM BOTOX]
Kenapa panggil krim botox? Sebab effect dia mcm botox gitu. 😁
Makcik ni umur 63 tahun. Kita buat live demo untuk bahagian kiri muka je. Sapu pon sikit je kat bahagian rahang.
Lepas 5 minit..tadaaa!! Lingkaran bawah mata berkurang & pipi lebih tegang & anjal gitu.
Haaa..jom try krim ‪#‎BioEverPlus‬ ni.. Just sapu di bahagian bawah dagu je pun muka boleh glow & anjal..apatah lagi kalau kasi sapu kat tempat KENDUR yang lain kan.
Nak order boleh PM/WA Dida 0192049504

Jangan ingat perempuan je pakai. Lelaki pun pakai jugak tau. hehehe...
 Muka lebih runcing & anjal gitu!  


[TESTIMONI BIO EVER PLUS -MELECUR TERUK]
Alhamdulillah lepas 7 hari kesan -MELECUR semakin surut & sembuh. Syukur sangat2 🙏. Bagi yg ada masalah ‪#‎melecur ‪#‎parut asthma ‪#‎asma ‪#‎tirodi perutbuncit kempisperut bole try Bio EVer PLus kerana terdapat 1001 manfaatnya yg bole membantu selesaikan masalah Anda. Dari baby hingga org tua bole gunaan Bio Ever Plus.

 Sakit bahu dan lutut pun bole. InshaAllah sembuh 

 Jangkitan Kuman di Paru2

Kelebihan ‪#‎BioEverPlus:-
mengecilkan peha
merampingkan pinggang
mengempiskan perut
menghangatkan hubungan suami isteri
mengurangkan selsema
mengurangkan semput
mengecilkan lengan
menghilangkan eye-bag
Untung kalau siapa ada Bio Ever Plus ni. 
Macam-macam kegunaan. 1001 kegunaan Bio Ever Plus

 Ada tak sesiapa yang mengalami masalah yang sama. Anak atau ahli keluarga or diri dia sendiri ada ‪#‎asthma‬? Kalau ada, cuba uolls ‪#‎bioeverplus‬ kat area dada and belakang, in sha Allah dapat melegakan dan mengurangkan asthma. Sama seperti testimoni pengguna Bio Ever Plus ni yg cuba sapukan Bio Ever pada anak dia. After 5 minit jer terus lega. Kita hanya cuba dan ikhtiar. Kalau ada yang nak cuba boleh PM/WA Dida 019.2049504. Setiap keluarga memang Dida sarankan untuk ada 1 Bio Ever ni.
Memang Terbaikkkk!!!




 Muka lebih runcing dan V shape.
Hilang double chin kat muka tu. Ahaksss...

<< ANDA ADA MASALAH KULIT SENSITIVE / ECZEMA >>
Jgn risau kami ada jalan penyelesaiannya. Ni salah satu testimony kami yang ada masalah ‪#‎kulitsensitif‬ & ‪#‎eczema‬ hanya dengan ‪#‎bioeverplus‬ eczema yang dihidapi selama lebih kurang 2 tahun, Alhamdulillah akhirnya sembuh selepas penggunaan bioeverplus selama 3 hari sahaja






Bio Ever Plus mempunyai ramuan yang dapat menyeimbangkan hormon anda. Jadi, gunakanlah Bio ever Plus untuk membantu tubuh anda mencapai keseimbangan hormon kerana anda boleh mengembalikan KESIHATAN dan KECANTIKAN yang optima apabila hormon di dalam tubuh anda seimbang.


☆☆☆ berminat nak jadi ahli ... daftar keahlian & layak dapat harga ahli RM2XX..☆☆☆
Dengan hanya RM50 yuran keahlian, anda berhak mendapat 10-20% diskaun di atas pembelian SEMUA produk Sahajidah Hai-O Marketing Sdn. Bhd. Tak semestinya kena jual, untuk pakai sendiri pun boleh, lebih berbaloi-baloi bila jadi member.



Lets Healthy, Beauty and Wealthy with me... 

019-2049504
E-mail : idaariff84@gmail.com | FB : Eda Ariff | IG : edaariff

11 comments :

  1. salam sis..nak tny,bila krim tu dah habis,mmg x klua bila tekan, mst ada lg kan yg melekat kat dlm bekas tu..jadi mcm mana nak buka penutup bekas tu ye..ataupun mmg x boleh buat apa da..? zalisha84.zi@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam sis Bulan Bintang... klu krim dah abis bole je bukak xde masalah pun tapi kene gigih la nk bukak bekas tu. Sb Dida dh penah try bukak mmg perlukan tenaga dan kudrat yg gigih la nk bukak krim tu. Nak nagis pun ada gak... huhuhu... Lg pun bila dh abis mesti ada lagi sisa di dalam botol tu. Betul tak? Rugi klu x bukak. Tapi sis bole minta en.husband tolong bukak kan ye. Sb mmg payah sikit nk bukak. Anyway good luck ye ^_^

      Delete
  2. Salam sis. Saya ada masalah jeragat. Krim ini bolwh menyelesaikan masalah jeragat saya tak. Klu boleh nak apply cam naaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bole xde masalah SB krim ni 1001 khasiat. Utk detail Anita bole baca di link yg Dida berikan ni http://edaariff.blogspot.my/2016/03/bio-ever-plus-hai-o.html?m=1

      Delete
  3. as salam.bole sapu kat.muka klu uyk jeragat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bole xde masalah SB krim ni 1001 khasiat. Utk detail Nurfitrah bole baca di link yg Dida berikan ni http://edaariff.blogspot.my/2016/03/bio-ever-plus-hai-o.html?m=1

      Delete
  4. as salam.bole sapu kat.muka klu uyk jeragat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bole xde masalah SB krim ni 1001 khasiat. Utk detail Nurfitrah bole baca di link yg Dida berikan ni http://edaariff.blogspot.my/2016/03/bio-ever-plus-hai-o.html?m=1

      Delete
  5. Kalau ada benda putih kat lelangit.blh sapu terus dekat tempat tu ke

    ReplyDelete
  6. kalau untuk masalah buasir boleh guna ke?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...